Noors Museum van Waterkracht en Industrie

(Odda, Noorwegen)

menu
   Link toevoegen

Noors Museum van Waterkracht en Industrie (Musea)

Noors Museum van Waterkracht en Industrie (Musea)

Folgefonngata 9-13

N-5750, Odda | Musea in Odda

+47 5365 0050

http://www.nvim.no

Het Noors Museum van Waterkracht en Industrie (kortweg in het Noors 'Arbeidarboligane Museum' genoemd), heeft de indrukwekkende Tyssedal Power Plant als parel in de kroon.

Er wordt een verscheidenheid aan rondleidingen aangeboden. Tijdens deze rondleidingen wordt de spannende geschiedenis verteld: van het begin van de vorige eeuw tot heden; de geschiedenis van de watervallen die Noorwegen zo veranderden.

De multimediale show wordt erg aanbevolen. In de zomer is het museum een drukte van belang; lokale ambachtslieden geven workshops en op de smederij zijn de grote mannen aan het werk.

U kunt een kopje koffie in het museumcafe krijgen, er zijn activiteiten voor kinderen, en natuurlijk de kunsttentoonstellingen.

Foto's Noors Museum van Waterkracht en Industrie

Helaas, er zijn geen foto's van Noors Museum van Waterkracht en Industrie!
Heb je een foto van Noors Museum van Waterkracht en Industrie?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Noors Museum van Waterkracht en Industrie

Erik Vernij schreef: Ik bracht een bezoek zonder gids. Op deze manier kom je niets te weten. Slechte uitleg of veel in het Noors. Geen medewerkers om uitleg te vragen. Rondleiding met gids is hier dus verreweg aan te bevelen. Jammer dat er niet meer wordt uitgelegd bij de apparaten zelf. Het gebouw en de toestellen zijn geweldig gerestaureerd. Fotogeniekheid een negen.
Fijne mensen bij de kassa maar die zitten in een ander gebouw. Kan wat mij betreft dus nog veel beter met enige inspanning.

Schrijf over Noors Museum van Waterkracht en Industrie

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!