Grolloo

(Nederland)

menu
   Link toevoegen

Nederland » Grolloo

Grolloo is een klein dorp met zo'n 800 inwoners. Het dorp ligt in een landelijke omgeving temidden van landerijen en bos. De rust en de ruimte van de natuur vind u terug in de sfeer in het dorp.

Grolloo is ook een bijzonder dorp met zijn standbeeld van Harry Muskee en museum over deze aansprekende muzikant, met z'n dorpskerk, met z'n sfeervolle monumentjes terugverwijzend naar de geschiedenis en natuurlijk het Grolloërholt, waar lang geleden de rechtspraak plaats vond.

Ook voor de inwendige mens kunt u goed in Grolloo terecht. Er is de supermarkt van José, het café/ restaurant Hofsteenge van John en het restaurant Gerry. Typerend voor Grolloo is het winkeltje 't Grollerdeel waar u terecht kunt voor producten van de boerderij en voor fietsenverhuur.

Dwars door Grolloo lopen vele schitterende wandel- en fietsroutes. Tevens is het mogelijk om bij Outdoor Grolloo deel te nemen aan het klimpark, het zwempark of aan één van de vele vrijetijds activiteiten.
Grolloo is ook een bruisend dorp met veel activiteiten.

Foto's Grolloo

foto toevoegen
Op zuidzuide van woning, grote zit-/slaapkamer met eigen balkon. Waar u na een dagje uit, in alle rust, heerlijk kunt genieten van een hapje of een drankje.
"De Vlierbes" met balkon (© Tegenlicht)
Voeg een foto van Grolloo toe!
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha
Koppelingen