Camping De Paalberg

(Ermelo, Nederland)

menu
   Link toevoegen

Camping De Paalberg (Campings)

Camping De Paalberg (Campings)

Drieerweg 125

3852 MA, Ermelo | Campings in Ermelo

0341 552373

http://www.paalberg.nl/

Camping De Paalberg is een schitterende camping in een fantastische omgeving. De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bos en hei.

Er zijn 190 plaatsen voor de toeristische verhuur. Stuk voor stuk schitterend gelegen plaatsen.

Ook zijn er nog 7 mooie luxe bungalows in de verhuur. Daarnaast zijn er nog 360 jaarplaatsen verdeeld over huisjes stacaravan en toercaravans. Alle plaatsen zijn zeer ruim gelegen. Zodra u het terrein oploopt ontdekt u dat de "De Paalberg" beslist geen standaard camping is. Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij.

Heel veel aandacht wordt besteed om het bosachtige karakter van het terrein zoveel mogelijk te behouden. Daarbij is het beheer van het park zodanig dat iedere plaats ruim voldoende zonne-uren heeft. "De Paalberg" heeft geen buren. Aan alle kanten loopt u vanaf het terrein het bos in of de hei van de Veluwe op. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden.

Camping De Paalberg is een autovrij en daarom voor de kinderen een veilig terrein. Er zijn twee parkeerplaatsen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de camping, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Uiteraard mag u bij aankomst met caravan of tent doorrijden naar de plaats. Hebt u tussendoor bagage te vervoeren dan zijn hiervoor speciale karretjes beschikbaar.

Foto's Camping De Paalberg

Helaas, er zijn geen foto's van Camping De Paalberg!
Heb je een foto van Camping De Paalberg?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Camping De Paalberg

Jan de Vries schreef: Mooie camping, maar mijd hem als je van rust houdt. Veel herrie van het animatieteam, over het hele terrein te horen. De wifi is ook erg slecht. Er zijn betere plekken in de buurt. Besilst geen 5 sterren.

Schrijf over Camping De Paalberg

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!