Kasteel Engelenburg

(Brummen, Nederland)

menu
   Link toevoegen

Kasteel Engelenburg (Hotels)

Kasteel Engelenburg (Hotels)

Eerbeekseweg 6

6971 LB, Brummen | Hotels in Brummen

0575-569999

https://www.engelenburg.com

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek.

Wakker worden en nog even verder dromen. Kasteel Engelenburg heeft 41 hotelkamers en suites welke zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen één kamer gelijk maar elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en Zuid Afrikaanse accent. Door het open raam hoort u de vogels. Over de slotgracht kijkt u het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte. U zakt terug in de weelderige kussens en geniet van een kopje thee en een warme croissant. Heden en verleden komen hier samen.

Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant is misschien wel de mooiste plek in Nederland om van uw lunch of diner te organiseren. Een prachtig uitzicht over het landgoed, tropische planten en fraai gedekte tafels. Chef-kok Tom Langenkamp verrast u graag met zowel klassieke als moderne en spannende culinaire creaties. Onze keuken en het restaurant worden door Michelin met drie rode bestekjes beoordeeld als bijzonder aangenaam. Gault Millau geeft het restaurant 15 punten.

De prachtige Sociëteitszaal met eigen terras, de stijlvolle Spieghelzaal, de Vip Serre, Lounge en Hal vormen een sfeervol decor voor uw besloten lunch, diner of andere aangename gebeurtenis. Iedere salon heeft zijn eigen historische karakter. Onze professionele begeleiding is erop gericht dat u zich helemaal thuis voelt in onze bijzondere ambiance waarbij wij ervoor zorgen dat aan alle details is gedacht. Onze passie voor wijn en spijs is voor u een belofte dat elk gerecht en elke wijn een belevenis zal zijn.

Kasteel Engelenburg is ook een romantische trouwlocatie en Huis der Gemeente. Jullie huwelijk kan van begin tot eind op onze locatie worden gevierd. De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt de ceremonie, een foto met alle gasten op het bordes met rode loper, een toost met champagne en de bruidstaart aansnijden. Prachtige bloemen, perfecte bediening en heerlijke gerechten met Zuid Afrikaanse wijnen tijdens het huwelijksdiner. En een feest met swingende band tot in de kleine uurtjes. Na afloop in de bruidssuite nog heerlijk samen nagenieten.

Zakelijk succes; het gaat om aandacht, grenzeloos denken en creativiteit. Maar ook soms afstand kunnen nemen. Laat u tijdens uw meeting inspireren door de ambiance van Kasteel Engelenburg. Wij beschikken over zes royale vergaderzalen van 2 tot 120 personen. Uiteraard zonder het zakelijke en lichte karakter te verliezen. De zalen zijn voorzien van airconditioning en alle gewenste audiovisuele middelen.

Tee-off op een 400 jaar oude ijskelder, in een historisch park met eeuwenoude bomen. Waar vroeger de adellijke bewoners op jacht gingen, volgt u nu geconcentreerd uw bal. Toch niet in de slotgracht? De gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect Donald Steel maakte van de 9-holes baan par 72 namelijk een uitdaging voor elke liefhebber van de golfsport.

De familie Agricola en haar team ontvangt u op persoonlijke wijze in een historische ambiance met gevoel voor detail.

Foto's Kasteel Engelenburg

Helaas, er zijn geen foto's van Kasteel Engelenburg!
Heb je een foto van Kasteel Engelenburg?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Kasteel Engelenburg

Er zijn nog geen recensies...

Heeft u een mening, een wetenswaardigheid over Kasteel Engelenburg of wilt u de eerste recensie schrijven?
Schrijf hieronder iets over Kasteel Engelenburg!

Schrijf over Kasteel Engelenburg

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!