Victoria Lines

(Great Fault, Malta)

menu
   Link toevoegen

Victoria Lines (Bezienswaardigheden)

Victoria Lines (Bezienswaardigheden)

Great Fault | Bezienswaardigheden in Great Fault

https://www.victorialinesmalta.com/

De Maltese Victoria Lines zijn gebouwd door de Britten en de bouw werd beeindigd in het jaar van Koningin Victoria's Diamond Jubilee (1897), vandaar de naam.

De wandelroute Victoria Lines Malta begint (of eindigt) vanaf Madliena Heights (oost) nabij het Madliena Fort en gaat naar Kuncizzjoni (west) nabij Fomm Ir-Rih Bay.

De Victoria Lines, of zoals het oorspronkelijk bekend stond als de North West Wall, werden gebouwd langs de top van de helling bekend als de Great Fault-lijn. Deze verrassende geologische functie van Malta verdeelt het eiland in tweeën en geeft de wandelaar een geweldig schilderachtig uitzicht.

Je kunt over het hele eiland Malta wandelen, langs elke afzonderlijke sectie die deel uitmaakt van de gehele Victoria Lines van Malta. De wandelroute over de muur is één van de meest spectaculaire en rustige wandelpaden op de eilanden Malta en Gozo.

Tijdens het wandelen kun je ook het grootste deel van de rest van Malta bekijken, zowel in het noorden als het zuiden, en op een heldere dag zie je zelfs de kliffen van Gozo. Als je de route loopt in het voorjaar of het late najaar, zul je ook de prachtige bloemen, geuren en honingbijen van Malta ervaren.

Het is vrij eenvoudig om de route te lopen omdat het zo duidelijk is waar er gelopen dient te worden. Er zijn maar een paar stukjes waar moderne bouwwerken de route hebbenverbroken, maar zelfs op deze plaatsen kun je nog steedsop korte afstand zien waar je moet zijn.

In principe kun je de wandeling maken zonder dat je een (betaalde) persoonlijke gids nodig hebt, zolang je maar weet waar je moet beginnen en eindigen.

De Victoria Lines op Malta staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Foto's Victoria Lines

Helaas, er zijn geen foto's van Victoria Lines!
Heb je een foto van Victoria Lines?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Victoria Lines

Er zijn nog geen recensies...

Heeft u een mening, een wetenswaardigheid over Victoria Lines of wilt u de eerste recensie schrijven?
Schrijf hieronder iets over Victoria Lines!

Schrijf over Victoria Lines

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!