Letland

menu
   Link toevoegen

Letland

Van Letland is eigenlijk enkel Riga bekend. Dit is ook veruit de grootste stad, met zo'n driekwart miljoen inwoners. De tweede stad heeft daarentegen maar iets meer dan honderdduizend mensen te herbergen.

Hoewel Riga in de loop der jaren steeds meer bij de toeristen in trek is gekomen, niet in de laatste plaats vanwege de lage prijzen, blijkt de stad ondanks het Sovjet-verleden een moderne stad te zijn geworden, waarin als westerlingen wordt gewoond, geleefd en gewerkt.

De inwoners van Letland staan meestal ruimhartig open naar buitenlandse toeristen, ook of misschien zelfs op het platte land.

Sinds Letland in 1991 verlost was van de Russische overheersing heeft de politiek, in de vorm van een democratie, alles gedaan om het reizen naar het land te stimuleren. Dit is behoorlijk gelukt en bijna iedereen die naar Letland reist kijkt met een positieve blik terug op het Baltische land.

Reviews Letland

Wat vind jij van vakantieland Letland?

Laatste bestemmingen Letland

Dali

Spikeri, Maskavas 12 k-1

LV-1050  Riga (Rīga)

26222111

Kathedraal Riga

Herdera laukums 6

LV-1050  Riga (Rīga)

+371 67 227 573

De kathedraal van Riga is de zetel van de aartsbisschop van de Evangelische Lutherse kerk van Letland en een belangrijk... lees verder

Categorieën

Provincies / Gebieden

Steden Top 10

Foto's Letland
foto toevoegen
Helaas, er zijn geen foto's van Letland! U kunt hieronder zelf een foto toevoegen.
Voeg een foto van Letland toe!
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha
Koppelingen