Beefstouw

(Nuuk, Groenland)

menu
   Link toevoegen

Beefstouw (Restaurants)

Beefstouw (Restaurants)

Aqqusinersuaq 1

3900, Nuuk | Restaurants in Nuuk

(+299) 32 42 22

https://beefstouw.com/restaurants/nuuk

Bij een Hereford Beefstouw draait alles om kwaliteitsvolle biefstuk en heerlijke wijnen, maar kunst en design zijn net zo inherent aan het concept als wat we op ons bord zetten en in onze glazen schenken. We hebben een lange traditie van werken met gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers en verbeteren voortdurend de esthetische ervaring die deel uitmaakt van een bezoek aan onze restaurants.

Het menu van een Hereford Beefstouw biedt verschillende opties om ervoor te zorgen dat elke gast zijn persoonlijke favoriet op het menu kan vinden. Eén ding is gegarandeerd, al onze stukken zijn zacht, sappig en van premium kwaliteit.

Als je liever hebt dat je biefstuk een sappige en intense smaak van rundvlees heeft, raden we de entrecote aan met zijn zware marmering en vette rand. Als u echter in de stemming bent voor een biefstuk met een minder dominante smaak van rundvlees, is misschien de oogfilet de juiste keuze - extreem zacht en dik gesneden.

T-bone steak, ribeye of een aangebraden biefstuk zijn enkele van de andere opties in ons steakhouse in Herning. Vergeet niet dat ons ervaren personeel altijd klaar staat om u te begeleiden bij het zoeken naar de perfecte snit.

Foto's Beefstouw

Helaas, er zijn geen foto's van Beefstouw!
Heb je een foto van Beefstouw?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Beefstouw

Er zijn nog geen recensies...

Heeft u een mening, een wetenswaardigheid over Beefstouw of wilt u de eerste recensie schrijven?
Schrijf hieronder iets over Beefstouw!

Schrijf over Beefstouw

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!