Fox & Hounds

(Billericay, Engeland)

menu
   Link toevoegen

Fox & Hounds (Cafes)

Fox & Hounds (Cafes)

Church Road

CM11 1PW, Billericay | Cafes in Billericay

07973 471 032

https://foxandhoundsramsden.co.uk

The Fox and Hounds Pub ligt in het pittoreske dorpje Ramsden Heath in Essex en serveert al meer dan 200 jaar de dorpen Ramsden Heath, Ramsden Bellhouse, Downham, Wickford en Billericay. In 2017 werd de pub ingrijpend gerenoveerd en werden de bar, de keuken en de tuin bijgewerkt, maar werd ervoor gezorgd dat het dorpscafe gevoel, sfeer en gastvrij bleef. In 2018 werd Fox & Hounds beloond voor het harde werk en werden ze genomineerd als finalist in de Pub of the Year bij de Essex Life Food & Drink Awards.

Het menu in The Fox and Hounds Pub isn gekozen uit een selectie gerechten die voor elk wat wils bieden: een dagelijkse selectie van vers eten, samen met de geweldige lunch op zondag.

Al het eten wordt elke dag vers gekocht door de chef-kok, waarvan u kunt genieten in ons aparte restaurantgedeelte of in de bar, en bij het open haardvuur in de winter. Als de zon schijnt geeft de tuin en patio gelegenheid om in de natuur te eten. Let op het bord met specials in het restaurant. Deze verandert elke dag. Elke vrijdag vanaf de lunch, is de verse levering van vis rechtstreeks van de markt van Billingsgate.

De Fox and Hounds Pub en Restaurant is een hondvriendelijke, door een familie gerunde pub met een breed scala aan drankjes, waaronder ambachtelijke ales, een grote verscheidenheid aan gins, wodka's en whisky's en een grote selectie van pils. We zijn ook de thuisbasis van Bellhouse Blonde en Bellhouse Brunette die hier in het dorp voor ons wordt gebrouwen! We bieden ook een breed scala aan traditionele bieren op de tap naast al je gebruikelijke favorieten, en als je lekkere trek hebt, is er overdag een prima assortiment aan warme snacks verkrijgbaar.

Als je een bruiloft, verjaardag, verloving, pensionering of een ander soort feest viert waar je een eigen privéruimte wil, dan kan The Fox aan al je behoeften voldoen. Afhankelijk van je wensen kunnen we tegemoet komen aan groepen van 20 personen in onze mooie bar of patio, tot maximaal 500 personen in de prachtig ingerichte tent.

Foto's Fox & Hounds


Fox & Hounds Pub and Restaurant (© Fox&Hounds Pub)

Heb je een foto van Fox & Hounds?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Fox & Hounds

Er zijn nog geen recensies...

Heeft u een mening, een wetenswaardigheid over Fox & Hounds of wilt u de eerste recensie schrijven?
Schrijf hieronder iets over Fox & Hounds!

Schrijf over Fox & Hounds

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!