Hotel Aguas Claras

(Puerto Viejo, Costa Rica)

menu
   Link toevoegen

Hotel Aguas Claras (Hotels)

Hotel Aguas Claras (Hotels)

Punta Cocles

21302, Puerto Viejo | Hotels in Puerto Viejo

+(506) 4040-0418

https://www.hotelaguasclaras.com/

Een unieke combinatie van uitbundige fauna en kristalheldere stranden omlijsten het Aguas Claras-complex, het boetiekhotel aan Playa Chiquita, Puerto Viejo. Het hotel bestaat uit 6 bungalows met verschillende capaciteiten, samen met 6 themasuites (Pavlova Sweets), allemaal ontworpen om de Caribische ervaring op zijn best te beleven.

Luxueus gemoderniseerd; maar met behoud van de Victoriaans-Caribische stijl, is elke bungalow zorgvuldig ingericht met gerecyclede materialen, nagebouwd meubilair en gevonden voorwerpen. Samen met verschillende bijdragen van kunstenaarsvrienden, is elke ruimte ontworpen om de zintuigen van zijn gasten te wekken en dus, dat de natuurlijke schoonheid die hen aan de buitenkant verrast, wordt weerspiegeld in elk decoratief detail binnenin.

Naast de accommodaties, die het concept van luxe op blote voeten opnieuw definieert, kunnen onze gasten het beste van de lokale en internationale keuken in het restaurant proeven, een middag rusten in het zwembad, de botanische tuinen verkennen of volledig loskoppelen in Casa Gandhi, onze ruimte voor yoga en meditatie.

Het Zuid-Caribisch gebied van Costa Rica, met zijn complexe mix van culturen, kleuren, texturen en ervaringen, faalt nooit om degenen die het bezoeken, te inspireren en te betoveren. Elizabeth Steinvorth, gerenommeerd aquarellist en huidige eigenaar en vernieuwer van Aguas Claras, en haar dochter Elena Rohrmoser, vormen hierop geen uitzondering. In het geliefde complex van hutten dat jarenlang fungeerde als een ruimte van rust en ontsnapping voor haar bezoekers, vonden ze de aangename verrassing van een onverwacht levensproject.

Dit is hoe ze in 2017 begonnen met de architecturale interventie in het gebied, met als doel een nieuw luxe resort te creëren met minimale ecologische impact, en met zorgvuldig respect voor de Victoriaanse structuur en het ontwerp van de originele bungalows. Elizabeth en Elena hebben de leiding gehad over het bouwen van een ruimte, met succes voltooid in 2018, waarin de natuur zich voedt met kunst en vice versa, waar creativiteit organisch floreert en liefde voor details in elke hoek wordt gevoeld.

Foto's Hotel Aguas Claras

Helaas, er zijn geen foto's van Hotel Aguas Claras!
Heb je een foto van Hotel Aguas Claras?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Hotel Aguas Claras

Er zijn nog geen recensies...

Heeft u een mening, een wetenswaardigheid over Hotel Aguas Claras of wilt u de eerste recensie schrijven?
Schrijf hieronder iets over Hotel Aguas Claras!

Schrijf over Hotel Aguas Claras

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!