Suriname

menu
Foto toevoegen
Link toevoegen

Suriname

Suriname ligt aan de noordoostkust van Zuid Amerika, is verdeeld in 10 districten met als president momenteel Ronald Venetiaan. De hoofdstad Paramaribo "The Wooden City" werd door de UNESCO toegevoegd aan de World Heritage List.

Voertaal Nederlands!

Beste tijd om er voor een vakantie naar toe te gaan is februari - mei, dan regent het niet al te veel en is het ook niet al te heet!

Suriname kent helaas geen zandstranden, zoals velen denken - het ligt immers aan de Atlantische Oceaan - maar men heeft wel steeds meer de mogelijkheid om op bepaalde plekken in de rivieren en kreken te zwemmen.

De watertemperatuur van de meeste zwembaden is lauw en biedt weinig verkoeling op de heetste tijd van de dag. In de kustgebieden waait het vaak lekker, maar in het binnenland moet je dat ontberen.

Wat je wel hebt in Suriname is lekker eten, vriendelijke, gastvrije mensen, mooie natuur, echte jungle en prachtige rivieren.
Suriname is geen goedkoop land vanwege de "euroinvloeden" uit Nederland.
Veel toerope
rators zorgen voor legio mogelijkheden om mooie, vaak onvergetelijke binnenlandse trips te maken. Wel in euro's betalen graag!

Categorieën

Provincies / Gebieden

Steden Top 10

Foto's Suriname
foto toevoegen
Voorgevel, entree en stukje zwembad van Hotel Torarica
Voorgevel Hotel Torarica
(© Torarica)

Voeg een foto van Suriname toe!
Zoek een foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha
Koppelingen
© reizen123.nl 2002-2018