Japan

menu
Foto toevoegen
Link toevoegen

Japan

Japan is een eilandstaat en ligt in de Grote Oceaan. Daardoor is het zeer gevoelig voor aardbevingen. Japan wordt gevormd door 6.852 eilanden. Er wonen meer dan 125 miljoen mensen.

Vanwege de rijke Japanse geschiedenis is het een uitstekend vakantieland. De reis naar Japan is voor velen echter een te groot obstakel. De vlucht duurt 11 tot 12 uur.

Er zijn ook veel voordelen. Zo is in Japan geen visum nodig, maar enkel een paspoort. Japan is erg groot, zodat het land nauwelijks in één vakantie kan worden bezichtigd. Men kan er een leven lang rond reizen zonder tweemaal hetzelfde te bezichtigen.

Het reizen in Japan zelf is eenvoudig. De infrastructuur is fantastisch. Dat is nodig om al die mensen te vervoeren, maar zorgt er voor dat er meestal vlekkeloze verbindingen tussen zowel steden als wijken als bezienswaardigheden zijn.

Het eten en drinken in Japan is duurder dan in Nederland. Men doet er goed aan de kleine tentjes op te zoeken die niet in de hoofdstraten liggen. Het eten is daar vaak niet alleen lekkerder, maar in elk geval goedkoper. Over de hygiène hoeft u zich niet druk te maken: Japanners zijn uiterst kies op hun gezondheid en hun leefomgeving.

Het land van de Rijzende Zon, zoals Japan genoemd wordt, wordt al tenminste 20.000 jaar bewoond. Dit is door archeologisch onderzoek aangetoond. De geschiedenis vindt haar oorsprong iets later, maar blijft uitstekend in vermaak en bezienswaardigheid.

Provincies / Gebieden

Steden Top 10

Foto's Japan
foto toevoegen
De Kinkaku-ji vanover de vijver aanschouwd.
Kinkaku-ji
(© Reizen123.nl)

Voeg een foto van Japan toe!
Zoek een foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha
Koppelingen
© reizen123.nl 2002-2019