Israel

menu
Foto toevoegen
Link toevoegen

Israel

Israël ligt in het Midden-Oosten en (West-)Azië. Het grenst aan Libanon, Syrië, Egypte en de Palestijnse gebieden en ligt aan zowel de Middellandse als de Rode Zee. Samen met Egypte vormt Israël de brug tussen Azië en Europa met Afrika.

In Israël heerst, onder invloed van de zee, een gematigd klimaat. Hete, droge zomers en natte, milde winters (met name in de kustgebieden). Het is een unieke ervaring om eens onder begeleiding de woestijn in te trekken, maar ook voor wie niet dol is op de droogte kan zijn hart ophalen in dit land van uitersten.

U verplaatst zich het beste met een auto, maar als u uw ogen uit wil kijken en de tijd heeft, raden wij u aan om u over te geven aan het openbaar vervoer. Houdt u er wel rekening mee dat in Israël de manier van reizen per bus is. De lijndiensten brengen u waar u maar wil gaan.

Ten leste, Israël staat natuurlijk bekend als een land van eeuwige conflicten. Wegens religieuze en geografische redenen. Laat u dit niet afschrikken, maar laat u goed informeren en u zal beloond worden met een ervaring om nooit te vergeten.

Categorieën

Provincies / Gebieden

Steden Top 10

Foto's Israel
foto toevoegen
Helaas, er zijn geen foto's van Israel! U kunt hieronder zelf een foto toevoegen.
Voeg een foto van Israel toe!
Zoek een foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha
Koppelingen
© reizen123.nl 2002-2018