Birma

menu
Foto toevoegen
Link toevoegen

Birma

Birma heet officieel Myanmar. Het land heeft ongeveer 56 miljoen inwoners, maar is vanwege de grootte, daarmee toch dunbevolkt.
Het land wordt in gesloten door China in het noord-oosten, Laos in het oosten, Thailandin het zuid-oosten, Bangladesh in het westen, India in het noord-westen en heeft ook een grote kustlijn, die van de Baai van Bengalen tot de Andamanzee loop in het zuiden.

De cultuur van het land is zwaar beinvloed door de buurlanden, maar het land heeft wel een enorme geschiedenis, waarvan tevens zeer veel bekend is. De grote broers India en China geven het voorbeeld -en niet altijd het goede-, maar vanwege de meer dan 150 verschillende etniciteiten in het land, is het erg moeilijk een stabiele politieke situatie te organiseren.

Het toerisme in Birma (Myanmar) neemt mondjesmaat, maar met zekerheid toe. Het land is niet politiek gevaarlijk, en door het aanleggen van een gedegen infrastructuur zien steeds meer inwoners van het land, van alle kleuren, de mogelijkheden van het toerisme. Birma is rijk aan schitterende architectuur, hele ruine-steden, prachtige natuur en sportmogelijkheden.
Van bergbeklimmen en raten in het noorden naar rotsduiken bij de Archipel van Mergui. Maar zon, zee en strand is ook een optie. De warmte, niet alleen van de zon, maar ook van gastvrije bevolking werkt verfrissend.

Natuurlijk is Birma, of Myanmar, één van de goedkoopste vakantielanden.

Categorieën

Provincies / Gebieden

Steden Top 10

Foto's Birma
foto toevoegen
Helaas, er zijn geen foto's van Birma! U kunt hieronder zelf een foto toevoegen.
Voeg een foto van Birma toe!
Zoek een foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha
Koppelingen
© reizen123.nl 2002-2018